Ailece Sporcular

Ailece Sporcular

Aksaray salihler şehri Haberleri / Aksaray salihler şehri gazetesi

Wushu Milli Takımı antrenörü baba Soner ve anne Gülizar Yılmaz´ın izinden giderek ulusal ve uluslararası şampiyonalarda birçok madalya kazanan Ömer Ali ve İlayda Yılmaz kardeşler, Türk bayrağını dalgalandırmaya devam etmek istiyor.
Türkiye şampiyonlukları bulunan anne ve babaları sayesinde çocuk yaşta tanıştıkları wushuda, şampiyonluklar elde eden Ömer Ali ve İlayda Yılmaz kardeşler, ebeveynlerinden aldıkları bayrağı daha ileriye taşımayı hedefliyor.
Wushu Milli Takımı´nda çocuklarının antrenörlüğünü de yapan Soner ve Gülizar Yılmaz çiftinin 17 yaşındaki kızı İlayda, 7 yaşında seçildiği milli takımda bir Avrupa, 8 Balkan şampiyonluğu ve bir dünya 3.´lüğü yaşadı. 20 yaşındaki Ömer Ali´nin ise 2 Avrupa şampiyonluğu, 8 Balkan birinciliği ve birçok Türkiye şampiyonluğu bulunuyor.
Ailenin en küçük bireyi 6 yaşındaki Nehir Nur Yılmaz ise ailesiyle başladığı antrenmanlarla, tıpkı ağabeyi ve ablası gibi başarı merdivenlerini birer birer çıkmak istiyor.
Yurt içi ve yurt dışındaki şampiyonalara ailece katılan, çocuklarını müsabaka ve kamplarda yalnız bırakmayan antrenör Soner-Gülizar Yılmaz çifti, evlatlarıyla yeni başarılar elde etmek için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
SONER YILMAZ: AİLECE MİLLİ SPORCUYUZ
Soner Yılmaz, Türk sporu için hiç durmadan çalışmalarına ve gayretlerine devam ettiklerini söyledi. Küçük yaştan beri ilgilendiği wushu sporuna antrenör olarak devam ettiğini belirten Yılmaz, şunları kaydetti: "Çocuklarım da bu sporu benden gördüğü için çok heveslendi. Bu istek daha sonra çok çalışarak güzel bir başarıya döndü. Çocuklarım ciddi manada hem Avrupa´da hem de dünyada başarılar elde etti. Onlarla gurur duyuyorum. Şu anda zaten evlatlarımın 2´si milli sporcu. Ailecek milli sporcuyuz. Diğer sporcu çocuklar da bizim manevi çocuklarımız ama kendi çocuklarımızın başarıları daha ayrı bir gurur veriyor. Amacımız zaten devletimize faydalı sporcu, insan ve gençler yetiştirmek. Biz bunu yapmaya çalışıyoruz. Şampiyon olmaları derece almaları da bizi ayrıca mutlu ediyor. Dünya genelinde Türkiye´mizi temsil etmek ve bayrağımızı dalgalandırmak gurur verici bir durum."

Eğemen



Anahtar Kelimeler: Ailece Sporcular

HEKİMLER ACİL İŞLEMLER DIŞINDA İŞ BIRAKTI.!

HEKİMLER BİRLİĞİ BAŞKANI KÜRŞAT ÖZKÖKTEN HAYATINI KAYBEDEN MESAİ ARKADAŞLARI AÇIKLAMASI.!

HELVADEREDE İÇİN EN UYGUN ADAY ARİF BAŞKAN!

HELVADERE EMİN ELLERDE .!

HELVADEREDE SEVİLEN BAŞKAN!

HELVADEREDE YETENEKLİ FEN İŞLERİ MÜDÜRÜ

AKSARAYDA EFSANE TAŞIMACILIK UYGUN FİYATLARIYLA GÖZ DOLDURUYOR.!

AKSARAY 'DA BİR İLK.BÜYÜK BAŞARI.!

BAŞARILI OKULA HİBE!

BAŞARILI ÖĞRENCİLER AKSARAY'A KATMADEĞER SAĞLAMAK İSTİYORLAR!

“ MEVSİMSEL GEÇİŞLERDE SOĞUK ALGINLIĞINA DİKKAT EDİLMELİ.”

AKSARAYDA BAŞARILI OKUL

AKSARAY ŞEHİT VE GAZİLER DERNEĞİ OLAĞAN SEÇİMİNİ YAPTI

AKSARAYDA BİLİM FUARINDA ŞEHİT YAVUZ ÇOBAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖN PLANA ÇIKTI.!

56 YIL AKSARAY’IN AYAKLARINA PRANGA VURULAN GÜN “1 HAZİRAN”

YAZARLAR