AKSARAY'DA 'EN İYİ NARKOTİK POLİSİ ANNELER

 AKSARAY

Aksaray haberleri, Salihler şehri gazetesi, Aksaray haber

Aksaray'da "En İyi Narkotik Polisi; Anne" Projesinin Tanıtımı Yapıldı

İçişleri Bakanlığımız tarafından uyuşturucu kullanımını önlemek adına başlatılan "En İyi Narkotik Polisi: Anne" projesi kapsamında bugün ilimizde ilk toplantının gerçekleştiğini belirten Valimiz Sn. Hamza Aydoğdu, ilçelerimizde de projenin uygulanması noktasında çalışmalara başlandığını söyledi.

Uyuşturucu sorununu yıkacak şeyin, anne yüreği ve iradesi olduğunu belirten Vali Aydoğdu: "Bugün bizim parçalarımız canımız olan çocuklarımızı korumak için buradayız. Anne demek hisseden demek. İçişleri Bakanlığımızın talimatıyla yapılan bu çalışma Emniyet Genel Müdürümüzün koordinesinde Aksaray'da ki emniyet mensuplarımız ve jandarmayla birlikte yaptığımız en değerli ve anlamlı çalışmalardan birisi. Bugün Türk ailesi üzerinde çok ciddi oyunlar oynanıyor. Bizi hiçbir şekilde yıkamadılar ama aile kavramını ortadan kaldırırlarsa toplumu bir arada tutmamız mümkün değildir. Sevgili anneler, size gerçekten ihtiyacımız var. Bizim kapımızda gönlümüzde her konuda sizlere açık. Bizim birbirimize samimi olmamız gerekiyor. Bu konuda hiçbir şekilde ayrım yapmaksızın bütün gençlerimizi korumak ve muhafaza etmek için canla başla çalışmamız gerekiyor. Yaptığımız bu proje inşallah Aksaray'da bir model olup bütün Türkiye'ye yayılacak." Dedi. 

Uyuşturucuyla mücadelede annelere yönelik farkındalık ve bilinçlendirme çalışmasının yürütüleceği proje kapsamında düzenlenen programa Valimiz Hamza Aydoğdu, Cumhuriyet Başsavcısı Adem Aydemir, Vali Yardımcısı Yasin Ardıç, Ağaçören Kaymakamı Osman Acar, Eskil Kaymakamı Erkut Pamuk, Güzelyurt Kaymakamı Nurullah Cemil Erciyas,  Ortaköy Kaymakamı Rasim Belge, İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu, İl Jandarma Komutanı Albay Halil Murat Bilgiç, Belediye Başkan Yardımcısı Tayfun Çelik ile kentteki muhtarların eşleri katıldı



Anahtar Kelimeler: AKSARAY' ' NARKOTİK POLİSİ ANNELER

HEKİMLER ACİL İŞLEMLER DIŞINDA İŞ BIRAKTI.!

HEKİMLER BİRLİĞİ BAŞKANI KÜRŞAT ÖZKÖKTEN HAYATINI KAYBEDEN MESAİ ARKADAŞLARI AÇIKLAMASI.!

HELVADEREDE İÇİN EN UYGUN ADAY ARİF BAŞKAN!

HELVADERE EMİN ELLERDE .!

HELVADEREDE SEVİLEN BAŞKAN!

HELVADEREDE YETENEKLİ FEN İŞLERİ MÜDÜRÜ

AKSARAYDA EFSANE TAŞIMACILIK UYGUN FİYATLARIYLA GÖZ DOLDURUYOR.!

AKSARAY 'DA BİR İLK.BÜYÜK BAŞARI.!

BAŞARILI OKULA HİBE!

BAŞARILI ÖĞRENCİLER AKSARAY'A KATMADEĞER SAĞLAMAK İSTİYORLAR!

“ MEVSİMSEL GEÇİŞLERDE SOĞUK ALGINLIĞINA DİKKAT EDİLMELİ.”

AKSARAYDA BAŞARILI OKUL

AKSARAY ŞEHİT VE GAZİLER DERNEĞİ OLAĞAN SEÇİMİNİ YAPTI

AKSARAYDA BİLİM FUARINDA ŞEHİT YAVUZ ÇOBAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖN PLANA ÇIKTI.!

56 YIL AKSARAY’IN AYAKLARINA PRANGA VURULAN GÜN “1 HAZİRAN”

YAZARLAR