2020´nin En İyi Ücretsiz Android Uygulamaları

2020´nin En İyi Ücretsiz Android Uygulamaları

Aksaray salihler şehri Haberleri / Aksaray salihler şehri gazetesi

2020 yılının en iyi ücretsiz Android uygulamaları neler? Sizler için ücretsiz olarak inceledik!

2020 senesinde birçok android uygulama geliştirildi. Bu uygulamalar arasında hayatınızı kolaylaştıracak ve telefon kullanım kalitenizi arttıracak uygulamaları araştırdık.

  • Weather Widget Forecast Radar

Uygulama içi satın alma içeren bu program, ücretsiz olarak indirilebilmektedir. En iyi hava durumu uygulamalarından biri olarak oldukça indirilmiştir. Hava durumunu aynı zamanda sosyal mecralarda da paylaşabilirsiniz.

  • Bitwarden Parola Yöneticisi

Ücretsiz bir android uygulaması olan Bitwarden, şifre yönetimi konusunda en başarılı uygulamalardan biridir. Bu program sayesinde bütün giriş bilgilerinizi ve şifrelerinizi kolayca saklayabilirsiniz.

  • Blue Mail E-Posta ve Takvim App

2020 senesinin en çok tercih edilen android programlarından biri olan Blue Mail E-Posta Takvim app özellikle sık sık e-posta kullanan kullanıcılar için en ideal programlardan biridir. Özellikle farklı hesaplarınızı tek bir noktada toplayacak mail programı olan Blue mail sayesinde ücretsiz şekilde e-postalarınızı yönetebilirsiniz.

  • Feedly Smarter News Reader

Ücretsiz bir android program olan Feedly Smarter News Reader, tüm yayınları ve blogları tek bir alanda görmenizi ve organize etmenizi sağlar. Birçok farklı web sitesine abone olarak, tüm sitelerden haberdar olabilirsiniz. Özellikle farklı sosyal medya alanlarından birçok programı da takip edebilirsiniz.

  • Google Klavye ? SwiftKey

SwiftKey Google´ın resmi android uygulamasıdır. Klavye konusunda kullanıcılara eğlenceli bir alternatif sunan Google klavye sayesinde kaydırarak yazabilir, farklı temalar arasından seçim yapabilir ya da farklı gifler bulabilirsiniz. Ücretsiz olması dışında oldukça kolay bir uygulamadır.

  • Google Drive

Google Drive yalnızca android kullanıcılar için değil diğer işletim sistemine ait kullanıcılar için de en çok tercih edilen uygulamaların başında gelir. Google Drive ücretsiz bir depolama alanıdır. Kullanıcılar Google hesabı üzerinden tüm dosyalarını depolayabilir. Resim, video, belge ya da müziklerinizi Google Drive üzerinde depolayabilir, farklı telefon kullandığınızda yalnızca hesap bilgileriniz ile tüm verilerinize ulaşabilirsiniz.

  • Google Ödüllü Anketler

Google ödüllü anketler Google Play kredisi kazanmanızı sağlayacak en popüler uygulamalardan biridir. Kullanıcılar anket cevaplayarak, Google Play Store üzerinde kullanabileceği krediler kazanmaktadır. Bu sayede oyun ya da programları ücretsiz şekilde satın alabilirsiniz.

 



HEKİMLER ACİL İŞLEMLER DIŞINDA İŞ BIRAKTI.!

HEKİMLER BİRLİĞİ BAŞKANI KÜRŞAT ÖZKÖKTEN HAYATINI KAYBEDEN MESAİ ARKADAŞLARI AÇIKLAMASI.!

HELVADEREDE İÇİN EN UYGUN ADAY ARİF BAŞKAN!

HELVADERE EMİN ELLERDE .!

HELVADEREDE SEVİLEN BAŞKAN!

HELVADEREDE YETENEKLİ FEN İŞLERİ MÜDÜRÜ

AKSARAYDA EFSANE TAŞIMACILIK UYGUN FİYATLARIYLA GÖZ DOLDURUYOR.!

AKSARAY 'DA BİR İLK.BÜYÜK BAŞARI.!

BAŞARILI OKULA HİBE!

BAŞARILI ÖĞRENCİLER AKSARAY'A KATMADEĞER SAĞLAMAK İSTİYORLAR!

“ MEVSİMSEL GEÇİŞLERDE SOĞUK ALGINLIĞINA DİKKAT EDİLMELİ.”

AKSARAYDA BAŞARILI OKUL

AKSARAY ŞEHİT VE GAZİLER DERNEĞİ OLAĞAN SEÇİMİNİ YAPTI

AKSARAYDA BİLİM FUARINDA ŞEHİT YAVUZ ÇOBAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖN PLANA ÇIKTI.!

56 YIL AKSARAY’IN AYAKLARINA PRANGA VURULAN GÜN “1 HAZİRAN”

YAZARLAR