19 MAYIS İSTİKLAL VE ÖZGÜRLÜK MEŞALESİNİN YAKILDIĞI GÜNDÜR.

19 MAYIS İSTİKLAL VE  ÖZGÜRLÜK MEŞALESİNİN YAKILDIĞI GÜNDÜR.

Aksaray haberleri, Salihler şehri gazetesi, Aksaray haber

Aksaray Barosu Başkanı Av. Ramazan Erhan Toprak, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajında şu görüşlere yer verdi: “19 Mayıs 1919, İstiklal, istikbal ve özgürlük meşalesinin yakıldığı, tükenen umutların yeniden yeşerdiği ve bir ulusun vatanından asla vazgeçmeyeceğini, geleceğini ancak kendinin inşa edeceğini, esaret boyunduruğu altına asla girmeyeceğini haykırdığı günün, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a ayak bastığı günün adıdır.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk Samsun’a attığı bu büyük adımla, mayasında özgürlük ve bağımsızlık bulunan, bu uğurda yüzyıllarca zaferden zafere koşan ancak yoksulluktan, yıllarca süren savaşlardan ve düşman devletlerinin baskı ve oyunlarından bitkin düşmüş Türk Milletini yeniden ayağa kaldırmayı ve bağımsızlığa susamış yürekleri bir araya toplamayı başarmıştır. 

Milli ve manevi değerlerimizden asla ödün vermeden şanlı tarihimizden aldığımız güç ile birlik ve beraberliğimizi muhafaza edip, Cumhuriyetimizi aydınlık yarınlara taşımalıyız. Çünkü Mustafa Kemal ATATÜRK’ün ifadesiyle “19 Mayıs Güven, Sevinç ve Hareket Günüdür.”

Yarınlarımızın teminatı, geleceğimizin umudu olan gençler, Ulu Önder Atatürk’ün hayata geçirdiği ilkelerimizi, yeniliklerimizi üstün çalışma ve gayretleri ile sonsuza dek yaşatacak, kendilerine armağan edilen Cumhuriyeti her ne pahasına olursa olsun koruyacaklardır.

Bu duygu ve düşüncelerle 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını şahsım ve Aksaray Barosu adına kutlar; başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle anar, gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunarım.”



HEKİMLER ACİL İŞLEMLER DIŞINDA İŞ BIRAKTI.!

HEKİMLER BİRLİĞİ BAŞKANI KÜRŞAT ÖZKÖKTEN HAYATINI KAYBEDEN MESAİ ARKADAŞLARI AÇIKLAMASI.!

HELVADEREDE İÇİN EN UYGUN ADAY ARİF BAŞKAN!

HELVADERE EMİN ELLERDE .!

HELVADEREDE SEVİLEN BAŞKAN!

HELVADEREDE YETENEKLİ FEN İŞLERİ MÜDÜRÜ

AKSARAYDA EFSANE TAŞIMACILIK UYGUN FİYATLARIYLA GÖZ DOLDURUYOR.!

AKSARAY 'DA BİR İLK.BÜYÜK BAŞARI.!

BAŞARILI OKULA HİBE!

BAŞARILI ÖĞRENCİLER AKSARAY'A KATMADEĞER SAĞLAMAK İSTİYORLAR!

“ MEVSİMSEL GEÇİŞLERDE SOĞUK ALGINLIĞINA DİKKAT EDİLMELİ.”

AKSARAYDA BAŞARILI OKUL

AKSARAY ŞEHİT VE GAZİLER DERNEĞİ OLAĞAN SEÇİMİNİ YAPTI

AKSARAYDA BİLİM FUARINDA ŞEHİT YAVUZ ÇOBAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖN PLANA ÇIKTI.!

56 YIL AKSARAY’IN AYAKLARINA PRANGA VURULAN GÜN “1 HAZİRAN”

YAZARLAR